Pioniers gezocht

Pioniers gezocht!

Na school naar het lichthuis

Wie na school op een mooie plek, in goed gezelschap een aangename en nuttige middag wil doorbrengen, kan terecht bij het Lichthuis op het Eiland. Voor jongeren tussen de 10 en 15 jaar is er ruimte om je leren, te werken en te spelen.

Na schooltijd ben je welkom om, na een gezonde snack, aan de slag te gaan met schoolwerk (begeleiding aanwezig) of een project naar keuze (in het Eilab of het Atelier). Ook gaan we gaan samen muziek maken en bewegen (sport en dans).

Voor iedereen maken we een plan op maat. Moet huiswerk worden gemaakt en zo ja, hoe pak je dat handig aan? Wat doe je graag en waar wil jij je in verdiepen?

Xander (pedagoog en vechtkunstenaar) is aanspreekpunt en werkt naar behoefte samen met docenten vanuit verschillende disciplines (het Eilab, de Studio, het Atelier en theater).

We starten na de herfstvakantie met een klein groepje dat samen een interessant programma  helpt vormgeven voor leuke en zinvolle middagen na school.

Lijkt het je leuk om in zeven weken (tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie) een of meer middagen mee te doen en denken? Meld je dan bij Xander@eilandvangroningen.nl

Wanneer?

Om te beginnen op maandag t/m woensdag na school (ophalen van school behoort tot de mogelijkheden).

Waar?

Zuiderpark 20

Kosten

Voor kinderen tot 12 jaar geldt het opvangtarief van de Buitenschool, voor 12 en ouder rekenen we 6 euro per uur.